Monday, December 26, 2011

sebak


*entry kali ni tade picca sebab aku tk upload lahh HAHA *

hari tu hari sabtu :) 24 disember 2011, HAHA aku tgk wayang dengan fieq (Ombak Rindu).yang bley aku bg bpe bintang eh? heee 5 bntg dr 6 bntg.
wayang start pkul 1.20 tapi kami masuk pkul 1.50 HAHA.*alasan nye sebab sje lewatkan masa, haha tak logik kan? c(: pdhal g teman dye beli tiket nk balik jhor, aishh yeke sbb tu lmbt? bkn2 sbb jalan mcm suck!! opss!!bengong dyan ni mne satu alasan ko ne ?

wayang abes around jam 4 kutt tak sure plak. leka bersama si dia yang perasan kacak c(: ngeh3, perut bernyanyi lagu dangdut laparrrrrr!! jenjalan pusing2 tgk itu tgk ini, erk nak makan ape? lastlast ayam penyet jerla (: fieq blanje makan nyum3 sedap je ns tu klu org blnje makan hee free la katakan [;

then after enjoyed our meal, pg kat feymes amos *favfav* heee fieq belikan somethingg wow ! teruja i sayang even bende tu tk sebesar mne pdahal i nak yg paling besar kat situ ngeh3 jkjk c(: hee bile dh dpt tk igt de org sekeliling rse nk konker sorang je makan, hehe jahatkan?

eh kejap, mcam tade kne mngena je an ngn tittle tuh *SEBAK* haha wait laa choi sabar eh. jup lg aku rase sebak (: HAHA. erk continue, around jam 5.30pm pg plak makan tutti frutti hehe sedap woo harga pn sedap bekas kale orange RM 20.15 sen kutt ase nye kne. tp puas hati okay ((:

makan makan kunyah kunyah (: kenyangggggggggg**

then around 7 pm erk nak dekat 7.30 dh kne anta si kacak ni ke TBS plak *haa dh nak msuk babak sebak weyh* haha poyo je ko ni dyan c(: nak ke TBS bley plak sesat haha bawk kete ala2 roller coaster sebab banyak kali langgar bongol unta ngeh3, bnyk kali ke langgar? hehe pdhal sekali je wakaka.ni semua fieq punyee pasal. HAHA

akhirnya smpai TBS, fieq nk parking kat RM 3 HAHA *tmpt park tu sekali msuk RM 3, sorry ayat aku tak abes* aku tabagi sebab aku tataw jalan balik n cuak then ase cm tk sempat nk berkiss hugg HAHA poyoooooo!! haram la weyh!!

berlalu je fieq pg naik eskelater atau dikenali tangga bergerak, aku bwk kete dengan rakusnya. erkk tetibe bley plak rse sebak, then senyap2 air mata mengalir perghhh!! igt cite dlm novel ke pe aishh dyan2 wat maluu jee :D

padahal bukan fieq nak pg berperang n tak balik langsung nak balik jhor je pn aishh emosi tol aku. tp mknyenya aku syg dye an? hehe (: *blushinnnggg!! tp sumpah aku tapenah ngs bile anta memane bf sebelum ne kat terminal heeeeee :) aku tahuu fieq bangga tuhh dye ngah senyum bce entry aku ne. wahhhh SEBAK NYE aku rase HAHA .

so itu tajuk utama dye. SEBAK aka kesepakkan ke muke aku haha c(: okayy guys
itu sajeeeee (:
till we meet againn *hug && kiss*
lovelove : dyan myiaaa


8 comments:

--Hafidz010-- said...

ombak rindu tu best ke ?

Dyan Myiaa said...

:tabest haha (: lagenda budak setan lg best.

--Hafidz010-- said...

hha.dua2 joe x tgk.
so, kasi rating jap.
hha.mls nk bazir p tgk dua2.

FieQ SquilLaCie said...

tamo sedey2 yer syg :)love you so much b0olat!!!forever!!! <3 :)

[z@ck] said...

biasa la tu.sapa tak sebak boipren nak tinggalkan kita.ecewah.walaupun tak jauh mana, still akan rasa sebak. =P

Dyan Myiaa said...

--Hafidz010-- : haha yke? just rating pn dh kire okay. tp Mission Impossible terbaikkk (: fav fav

FieQ SquilLaCie : ouhh mekasih heee ilyt gemokk (:

[z@ck] : heee pndai pn you (: tp cm gewdx kejap an sebak cmtu. bley plak perasaan tuh singgah kat hati hehe c(:

Ejam said...

off topic.
so called "Mr. Right" tu mcm yassin penyanyi tu je... :D

Dyan Myiaa said...

: omg len la babe, tk sama huhu tp an ejam org kedua ckp dye mcm yassin y len ckp dye cm adam af ngn taylor lautner. huhu org ckp dyan tk ckp pape hehe (: btw thnks lme dh kite tk men cmmt2 c(: