Sunday, January 18, 2009

gades aries

12 April 1988 aku di lahir kan pada jam 7.25ptg ;) hee waktuh maghrib tuh ayah aku cakap . setiap orang ade pangai dye tersendiri kan ? so ini tentang aku aderla seket2 ttg aku dalam ne even kebnyakan nye positif , ngeee ;D sini sini ;


-Sangat aktif dan dinamik.
(act tak aktif pown aku ne lembik)

-Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
(ya itu aku)

-Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
(oh of course la)

-Punya daya mental yang sangat kuat.
(tak sgt kutt)

-Suka diberi perhatian.
(yupyup)

-Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
(tataw tnye yg knl aku,bdak kecik aku rety la pjuk)

-Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
(ha itu btol sebab kengkawan bilang begitu)

-Sangat berani dan tiada perasaan takut.
(ehem3 ye kutt)

-Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang,
sopan
santun dan pemurah.
(oh yeahh itu dyan)

-Emosi cepat terusik.
(yup mmg aku cpt terusik jd yg jd kekaseh aku hatihati)

-Cuba kawal perasaan.
(tak bley ini bukan aku,tp sumtyme ya)

-Kecenderungan bersifat pendendam.
(memang aku pendendam)

-Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
(haha mmg pown)

-Kuat daya ingatan.
(tak jugak kdg2 lupe)

-Gerak hati yang sangat kuat.
(a'ah btolbtol)

-Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
(uyeahh, aku kagum mmg btl)

-Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
(a'ah la sebab aku de mig && dada cpat saket)

-Sangat cemburu dan terlalu cemburu
(tepat sekali ! )


bende ne aku copy paste ajew cuz mmg ade ciriciri ini kebanyakan ttg aku , takesah orang nak kata apa mulut orang kan , orang yang kenal aku dapat menilai aku cmne kan kan ? tak gitu , lalala~~ oh anda bagaimana ? apakah ciriciri anda boley saya tahu ? peace ;)


.THE END.

6 comments:

h u n n y ' s said...

yang penyakit 2 btol..
pompuan niy xjage makan..
sik sakit jewk..
babap montot!
=p

.dyanza.maya. said...

haha marah hunny!
aku saket ko jela
jg aku ! hee ;DD
thanks thanks !

selalu bwak aku
g klnk kan sayang ?
(;

BabySyhira(",) said...

oh si gadis aries..
hihihi..
bole tahan jgk karakter dyan ek:)

.dyanza.maya. said...

HAHA taw tape sys ;D

QEMA said...

huhu cpt terusik!
kene hatihati nih!
hehhe

.dyanza.maya. said...

hehe tada la qema !