Tuesday, January 13, 2009

momen aku tika digelar SISWI

Act aku rindu zaman di gelar PELAJAR aku mahu putarkan ajew masa ini , mahu betulkan apa yang tek betul mahu ulang momen momen kasih aku bersama teman tersayang oh begitu indah bukan ? tapi hakikat nya kini aku bukan lagi pelajar dan aku bukan lagi digelar REMAJA ouhh yeahh dis year im 21 years old haha sudah dewasa so kne matured la seket tabley gewdix cam budak budak da hohoho ;D

sejak dari zaman sekolah lagi aku suke pegi sekolah tapi bile da masuk uni aku kureng sket hee berlaenan dr skolah dulu . act tyme stdy kat uni aku malas gegile nak pg kelas specially kelas pagi , uh sure kne bngun pepagi uhh ngantuk ngantuk . eleh korang pown cmtuh jugak mnguap ajew dalam kelas kan kan ? jgn tipu lah aku tahu haha ;p

section 2 (2007) aku windu gegile ngn korang ! aku nak ajew repeat balek mse ne geram lak ai aku hee sec 2 la plng bestt && tyme aku pra lagi best lec sume sempoi ajew nak lagi dapat lec bwu pas grad ~ mmg best keje kan dorang ne sporting ajew ;) hee mekaseh yup lec tersayang.
ade jgak lec yang aku tak bape suke ! tableyy gtaw rahsia rahsia kang sesape bce entry ne mati aku , dye boikot aku then gtaw shame lect ! no no no oke ?

aku malas nak membebel pepanjang tapi aku nak ckp zaman stdy memang best , mmg sure rase nak putar balek mse ishh da bpe kali aku ulang cakap bosan da tup tinge weyh ! haha ;pp ini ajew picca yang aku ada tyme aku stdy hee ;) here here ;



*photographer yg nak snap picca normal kitorang tuh
suh pakai coat tapi aku kata tak nak la
even kne pakai jugak kitorang ttp tk nak pakai
haha last last photographer kata oke klu xnk
pakai , yes yes sume keseronokan ;)
sebab coat tuh besar dan berbau yela kan
da ramai student pakai ! mcmmcm bau datang

sampai ajew nak snap picca candid sume
suke ! specially aku . uyeahh tapi de
dua picca aku tak ready dye trus snap
ishh cpt btl camera man dye said * 123 CLICK!
tape tape aslkan muke aku tetap ayu
haha gewdix la weyh ! ;D


chill ;)

6 comments:

maira.adreanna said...

ehh .kitorg pakai blazer tuh. sebab tuh kenangan same2. bkn senang nk seragam semua tuh hahaha :D seronok menjadi siswi hee

.dyanza.maya. said...

hee taw tape!
;)

h u n n y ' s said...

mmg best..
arini ptot de tgkap gmba klas jgak..
combine sect 1 & 2..
tp aku x g..
xde mood.
=(

.dyanza.maya. said...

best kan ?
lol yke awat nye ?
xngam ke ngn dorang ?
sabar hunny aku taw ko nak
aku ade ajew kan ;)

h u n n y ' s said...

haha..
haah..
nk ko ade..
bluwekkss..
aku da la suke mik2 gmba niyh..
lalala~

.dyanza.maya. said...

haha btol la tuh
taw tape snap picca mmg best!