Friday, May 1, 2009

hati aku juga mampu berkatakata

oh. hee abaikan tittle yang ntah pape tuhh. act aku da kering idea nak bermain dengan title ;) tp sumpah ade jugak la terselit bibit kongsian cerita dalam entry yg ini . HAHA , uishh sepak aku lajulaju weyh . aku rindu nak online rindu sgtsgt nak update mcm2 tp aku tahu aku VIP yang sgtsgt busy gegile la . LALALA ~ sungguh aku tak tipu taw ! percaya taw sekali ajew . hee

aku sgtsgt rindu nak bce blog kamu semua kwnkwn .espcially iskkiskk aku nak sgt bce blog aainachentak signature yes, aku da luangkan masa di blog nye . sebab apa tau dye sgtsgt pandai bermain dengan katakata pesimis la aku sgtsgt cinta dengan blog dye . hee *sayang sorry i promote blog you jup* uishh jgn sepak i taw . ;P

oh pada mereka yg rse aku sgtsgt kwn yg berguna bg mereka, aku mintak maaf maaf dan maaf hee sebab tapat nak luangkan msa bersama . sebab aku yg comel ini sgtsgt busy la . yes VIP yang sibukk teramat sgt ;D omg omg geli kejap terasa kat hati ne . hohoho ~

bila la agaknya dapat aku luangkan kembali hobby2 aku yg tertunggak tak berbayar ne ? iskisk. satu cara . * aliff frhan cepatla kawen dgn i , i nak dok umah online ajew, nak pg shoppng, nak snap picca puas2 , dan nak mcm2 la ;D i tak payah keje . lekas taw kawen dengan i . haha * katok pale sendiri . iskk gatal gatal ;S

i'm swear ! i'm swear . rindu dngan mcma2 bende dlm hdup ne ;] iyee kne ngn title la puitisan entry aku ne . hati aku mampu berkatakata even tak dengar ttp aku dengar . meronta && meroyannn . omg omg ;D

jadi kesimpulannye , aku nak lepaskan keseronokan . pada mereka yang aku sayang && rindu . itu ajew sebenar haha merapu merapu si gades gendut ini . HAHA ;D

15 comments:

wunny_hunny said...

heee.
tu la..kmu jp ad, jp xde.. =p

Strobery.itu.aku said...

lamenye tak nampak.
haha.
mane hilang nih?
kalah pm bz

Anonymous said...

oh sayang!!!

rhendu bangat sama kamoo...

huhuu... keje bz kan..

rest jgn lupe tau...

oh! mahu kawen...?? mahu jugak..

ngeeheheheeee..

;)

angkasa said...

haha superneena suda brubh oh sis
rndu sis
:D

.dyanza.maya. said...

wunny_hunny ;
hee mcam biskut kan ? ;D

Strobery.itu.aku ;
hee busy ngn keje sayang .
kalah pm yes yes !

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ ;
jumjum kawen bersama2
bestt woo ;)

angkasa ;
hee rindu kamu jugak sayang .

Anonymous said...

oh.. mahu kawen bersama-sama..?
oh.. oh.. menarek.. nk nk nk..

eh jap.. alamad! bf xde la.. hahaha.. kamoo kawen dulu yepp darl..?? i jdik pengapit.. ehehee...

;D

.dyanza.maya. said...

uhhh jgn jgn nnty kamu kawen lmbt tabley kne kawen sesama dgn dyan ne ;D satu pelamin taw! jimat kos hee ;D

Anonymous said...

ohooo.. iyakah..?? baik.. sesi mencari bf skng.. muahahaa.. cm nk plih baju je tieha nie! hish! hantuk kepala...

oh! jejaka diluar..

sy single..

teeeheheeeeeee...

;DD

.dyanza.maya. said...

heee jumjum promote diri jup haha tasalah kan ? untuk yg single ajew hee uishh jgn sepak saya lajulaju ;D

jumjum tieha sayang cari bersama ;]

aainachentak said...

helooo sygkuu!

m so sowiee ku juge lmbat teramat reply cmnt2mu.neh pown bru bukak blog.sob2 hate exam! ='[

hee btw thnx muchi muchi muchi sbb promote blogku yg tah hape2 tu.*malu+terharu* neh taw! (^_=)
windu utk bce entri dyan juge oke!
lurf u! muaxx!

joegrimjow said...

best pew org pomot ni
yee haaa

.dyanza.maya. said...

aainachentak ;
oh sayang ! ;)
miss gegile sama kamu ~
oh tapetape daku sgtsgt pahami ;)
btw daku juga sgtsgt benci exam hee
gimme gimme 5 ;D

lalala~ nak promote lg hee ;D
wlcome sayang . small matter ajew
mwahmwah love you too .

joegrimjow ;
haha jumjum prmote meromot ;DD

♥ Cik Ca said...

mahu kawin?? jgn lupe jemput oke...
hihihihi

ARYN said...

lor..bz nya :(

.dyanza.maya. said...

hehe kawen! ;)
yup3 sorry sgtsgt busy!