Friday, May 1, 2009

hati aku juga mampu berkatakata

oh. hee abaikan tittle yang ntah pape tuhh. act aku da kering idea nak bermain dengan title ;) tp sumpah ade jugak la terselit bibit kongsian cerita dalam entry yg ini . HAHA , uishh sepak aku lajulaju weyh . aku rindu nak online rindu sgtsgt nak update mcm2 tp aku tahu aku VIP yang sgtsgt busy gegile la . LALALA ~ sungguh aku tak tipu taw ! percaya taw sekali ajew . hee

aku sgtsgt rindu nak bce blog kamu semua kwnkwn .espcially iskkiskk aku nak sgt bce blog aainachentak signature yes, aku da luangkan masa di blog nye . sebab apa tau dye sgtsgt pandai bermain dengan katakata pesimis la aku sgtsgt cinta dengan blog dye . hee *sayang sorry i promote blog you jup* uishh jgn sepak i taw . ;P

oh pada mereka yg rse aku sgtsgt kwn yg berguna bg mereka, aku mintak maaf maaf dan maaf hee sebab tapat nak luangkan msa bersama . sebab aku yg comel ini sgtsgt busy la . yes VIP yang sibukk teramat sgt ;D omg omg geli kejap terasa kat hati ne . hohoho ~

bila la agaknya dapat aku luangkan kembali hobby2 aku yg tertunggak tak berbayar ne ? iskisk. satu cara . * aliff frhan cepatla kawen dgn i , i nak dok umah online ajew, nak pg shoppng, nak snap picca puas2 , dan nak mcm2 la ;D i tak payah keje . lekas taw kawen dengan i . haha * katok pale sendiri . iskk gatal gatal ;S

i'm swear ! i'm swear . rindu dngan mcma2 bende dlm hdup ne ;] iyee kne ngn title la puitisan entry aku ne . hati aku mampu berkatakata even tak dengar ttp aku dengar . meronta && meroyannn . omg omg ;D

jadi kesimpulannye , aku nak lepaskan keseronokan . pada mereka yang aku sayang && rindu . itu ajew sebenar haha merapu merapu si gades gendut ini . HAHA ;D

15 comments:

wunny_hunny said...

heee.
tu la..kmu jp ad, jp xde.. =p

Strobery.itu.aku said...

lamenye tak nampak.
haha.
mane hilang nih?
kalah pm bz

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh sayang!!!

rhendu bangat sama kamoo...

huhuu... keje bz kan..

rest jgn lupe tau...

oh! mahu kawen...?? mahu jugak..

ngeeheheheeee..

;)

angkasa said...

haha superneena suda brubh oh sis
rndu sis
:D

.dyanza.maya. said...

wunny_hunny ;
hee mcam biskut kan ? ;D

Strobery.itu.aku ;
hee busy ngn keje sayang .
kalah pm yes yes !

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ ;
jumjum kawen bersama2
bestt woo ;)

angkasa ;
hee rindu kamu jugak sayang .

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh.. mahu kawen bersama-sama..?
oh.. oh.. menarek.. nk nk nk..

eh jap.. alamad! bf xde la.. hahaha.. kamoo kawen dulu yepp darl..?? i jdik pengapit.. ehehee...

;D

.dyanza.maya. said...

uhhh jgn jgn nnty kamu kawen lmbt tabley kne kawen sesama dgn dyan ne ;D satu pelamin taw! jimat kos hee ;D

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohooo.. iyakah..?? baik.. sesi mencari bf skng.. muahahaa.. cm nk plih baju je tieha nie! hish! hantuk kepala...

oh! jejaka diluar..

sy single..

teeeheheeeeeee...

;DD

.dyanza.maya. said...

heee jumjum promote diri jup haha tasalah kan ? untuk yg single ajew hee uishh jgn sepak saya lajulaju ;D

jumjum tieha sayang cari bersama ;]

aainachentak said...

helooo sygkuu!

m so sowiee ku juge lmbat teramat reply cmnt2mu.neh pown bru bukak blog.sob2 hate exam! ='[

hee btw thnx muchi muchi muchi sbb promote blogku yg tah hape2 tu.*malu+terharu* neh taw! (^_=)
windu utk bce entri dyan juge oke!
lurf u! muaxx!

joegrimjow said...

best pew org pomot ni
yee haaa

.dyanza.maya. said...

aainachentak ;
oh sayang ! ;)
miss gegile sama kamu ~
oh tapetape daku sgtsgt pahami ;)
btw daku juga sgtsgt benci exam hee
gimme gimme 5 ;D

lalala~ nak promote lg hee ;D
wlcome sayang . small matter ajew
mwahmwah love you too .

joegrimjow ;
haha jumjum prmote meromot ;DD

♥ Cik Ca said...

mahu kawin?? jgn lupe jemput oke...
hihihihi

ARYN said...

lor..bz nya :(

.dyanza.maya. said...

hehe kawen! ;)
yup3 sorry sgtsgt busy!