Thursday, June 25, 2009

tak salah aku pentingkan diri kan ?

*sorry entry yg sgtsgt emosi dan mengugat aku sehingga menangis* fullstop !



helo ;) *dengan senyuman yang agak tak comel sebab aku sgtsgt stress* damndamn !! aku penat dengan kerja penat dengan telatah manusia yg pelbagai rupa di sekeliling aku , dalam content laen aku sudahh BOSAN !! yes i'm so bored , bosan dengan masalah yang datang bertubi-tubi iskk rase nak ratah && telantelan ajew segala sakit hati ne . mereka berkata aku selfish dan aku berubah , hey tataw apa yg berlaku jangan dengar kata sebelah pihak ajew la weyh ! ohh fakfak .


and now i'm being good person of selfishh ! just untuk 'seketika' i repeat 'seketika' FAHAM? aku tahu apa aku buat boleh sakitkan hati org laen tp aku da cukup sakit dengan karenah manusia yang susah sgtsgt nak faham aku . yes i knew my mistake , just give me some space ajew . so please understand my heart my feel my mind . oke ? i'll never give up watever happens ! i know who i am . dun made fucking shitt storyy about me with other ppl lol bitch! again, fakfak damndamn . ohh dyan mencarut , yes aku jd gades yang tada malunya . haha just outside oke. inside no one know . ;) *senyuman yg agak teruja dengan diri sendiri . ohh gosh !


oh dear also bitch , aku tahu aku tak se'perfect' kau tp aku ada perasaan jugak ! kwnkwn aku ada anda dan aku perlukan anda untuk make me smile always kan ? iloveyou even korang suda pham dengan pangai aku yg agak mengewdix kdgkdg , tp aku tahu anda semua terbaik untuk aku, jd aku tk perlukan kwn yg sgtsgt menyusahkan hidup aku . aku tada kwn di tika senang ajew dan kwn yg jd tak respect pd aku . itu bukan kwn aku itu musuh yg paling aku benci oke.
dan skrg aku suda ade kwn yg dlu baek & respect aku tp skrg hilang sebagai status KWN sebab serbu aku tak pakai helmet , fakfak ! tnya dlu apa yg jd bukan serbu mcm tuh ajew . shittttt



jgn tgk aku lembut aku tak geram dan marah
jgn tgk aku diam dalam ht aku tak bersuara
dan jgn tgk aku senyum aku suke kelakuan kau !



**selamat hari bapa kepada my daddy mwahhmwahh
sayang abah ketatketat , hope suke gegile ngn hadiah tuh
mahal aww cewahhh ;D **



sincerely ; dyan *sorry for dis entry so so cruel plus ... *

8 comments:

[z@ck] said...

sabaq2..
mulut org x leh tutup..
biarkan aja dorang nak cakap pe pn

QueenMIA said...

sys ,, rinduu laa ;)

Cik Rara said...

ishh,mara btoi ni..rlax la k.. :)

Strobery.itu.aku said...

haaaaaa.marah sape ni.hihi

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

dyann syg.. npe nie..?

h u n n y ' s said...

erk?
mara kt sape?
aku baek x?
lala~

zeenor said...

ish!
along mrh kt sape?
ala relax laa along
along still mcm dlu
xde yg brubah pun
kitorg smua tau along bz
jgn lupakan adk taw!
hee :D
syg along laa
mwah mwahh :)

.dyanza.maya. said...

ohh sayang anda semua !!!!