Tuesday, December 30, 2008

si jejaka itu

uhh 3 hari lepas , hurm cuaca agak panas suam suam kuku la jugak aku berjalan sendirian di taman , sepak batu sepak tin uhh gile bosan . pandang gelagat manusia di sekitar taman kanak kanak bermain playground ibu bapa memerhatikan anak mereka . uhh rindu aku zaman comey comey dulu ;) haha nak pegi main malu tengok ajew la lalalala ;p

sekilas aku melihat manusia manusia yang ada aku makin bosan mkin ramai pulak menyinggah di taman ne . duhh gile bosan dowh sedang seronok aku bermain tin kosong dengan kaki aku ne mata aku liar memandang seorang jejaka , uhh kacak betul mamat ne * ha detik hati aku, nak bersuara tabley kang nanty org cakap aku gile . diam diam && lihat itu jejaka * oh melting btol !

i want him ! yess i want oh please , uishh sekeh kang kepala gewdix btol ! seriously encem gile vavi oh mahu pergi pada dye atau tak ? pikir pikir * hurm gerak kaki kejap ke depan kejap ke belakang ishh kaki ko nak meluru ke jejaka tuh ke tak ? ishhh * mengeluh ! ha berjalan pown ke depan yess! pegi pada jejaka itu oke oke ? ;) yess makin hampir .

ehem ehem , hee * hi haikal ke ? ; si jejaka senyum , oh betul la name dye tuh . he said * oh sorry gadis ini siapa nama ? saya ? hehe * tersipu sipu malu nyampah aku ! saya maya ;] uhh last last borak itu ini itu && ini . seronok nye aku mulekan last last oh melted lol ;p weyh gewdix la agagaga ;D aku hanyut berborak tetibe * sysssss!!! wake up !! oh wtf ha jerit jerit ne ! adek aku datang menghancur mimpi aku ! ngok ngek btol .

oh jejaka datang la singgah di mmpi aku selalu , khayal khayal ;) act mimpi jejaka kacak ne sebab effct aku selalu sgt akhir akhir ne tgk cinderella , snow white && little mermaid stories! tuh la sampai aku terbawabawa dalam mimpi , tapi bestt gegile mahu ketemu lagi dengan romeo aku * hee marah gewmokmucuk aku . wuek wuek cc(;

itu ajew la cerita dongeng aku yang aku paling suke even dalam mmp ajew tape kan ? tapi pe salah jejaka tu jadi pasangan aku nanti haha jd isteri yang baek ! opss sorry sayang *kidding ;p
lalalala ~ wuek wuek saya mahu kawen dengan kamu oke oke ? hee ;D senyum sayang .


oh jejaka aku haikal ;)
.sekian.

5 comments:

MissSyfira(",) said...

mimpi ke?
besh nye mmpi dyan :p
ingatkn btul2 td

Anonymous said...

i thought i was that guy..
even in ur dreams sayang..

tp tada hurm..
agak sedey disitu..

.dyanza.maya. said...

MissSyfira(",) ;
oh mmg indah sekali
;)

Anonymous ;
hee jgn marah sayang
2nyte sure mmp kamu
oke ;)

maira.adreanna said...

oh mimpi mmg best hehe

.dyanza.maya. said...

hee yupyup ;D