Wednesday, September 2, 2009

oh my blog really miss you !

helo ;) this is DYAN , ohh still remember me ? sorry sgtsgt sebab da lame gegile tak online , have been busy lately ;D rindu nak update segala-galanya tp tade mase lagi . ;( sure korang nak dgr mcm2 bende yg di nantikan dalam blog ne , isk isk aku tingglkan dunia online sementara dunia picture, dunia shopping , dunia segalanya . aku rindu semua tuhh , ohh goshh asal tyme stdy tada plak busy cmni , but now da keje sgtsgt busy . OMG ! help help aku nak ruang untuk semua tuh kembali , spend time masa dgn everything !

celoteh itu celoteh ini , aku geram dengan laptop aku yg tetibe rase nak demam , uishh klu org da lama aku mbebel kan . laptoplaptop asal mengada sgt ? aku tak puas gune pc nak online sakit punggung duduk atas kusi , senang ade laptop bley baring bersama . damn damn ! sabar sabar bulan puasa . hee ;D

juga rindu nak bace entry korang semua ! ohh shitt ;]

if ade hari yang kosong aku akan lapang kan segala hobby yang aku da missing kan ! tunggu yup [; akan aku datang dengan penuh kegedikkan yang terlampau ;) HAHA ~ btw miss you my blog my super duper kekoci , also YOU c(;


ohh TQ ;) till we meet again !

6 comments:

QueenMIA said...

heyyy sys. rindu.

.dyanza.maya. said...

hee miss you too sayang ;)

Strobery.itu.aku said...

lame gile senyap. same la. da berkurun kutt

Rara said...

wahh..lme udah tidk post entry bwu kn..hehe..btw,salam rmadhan.. :D

angkasa said...

wuahh rndu kt akak tau!
lm glaa xupdte hehe

angkasa said...

wuahh rndu kt akak tau!
lm glaa xupdte hehe