Friday, February 13, 2009

ketagihan aku

harihariyangbuatakuterpikirtentang;



chew gum ;)

------------------------------------------------------

ini ketagihan aku since school lagi , i can't stopped kunyah bende ne ;) as i know la kan bubble gum is a type of chewing gum especially designed for blowing bubbles. bubbles like ballon isk isk tp tabley la nak buat sebesar belon c(; bubble gum is available is many different colors & flavors . i love peppermint gum , fresh & relaxing when i chew it ;D uyeahh ~ oh suke flavor grape gegile itu ajew yg len nopenope . but idk tht chew gum is better to eat everday or not ? eh tapi after makan bende alah ne sure aku gosok gg taw tapi if chewing gum yg peppermint tak gosk just yg de flavr ajew ngeengee ;D , oke ke ? HAHA .

last day i was read bout effect byle mkan chewing gum ne positive nye chewing gum help relieve pressure in our eyes . eh really ? dun know & nope sure hee c(; so ketagihan aku ne mkin hr mkin terukk sgt
sgt tataw nak stop kan ketagihan yg suke kunyah chew gum sumtymes untuk senaman mulut ajew hehe sebab pipi mkin tembam lol tasuke3 . *iklan nippon paint celah msuk jup~ HAHA ! yg aku suke beli chewing gum ne ;BUBBLEYUM tht chewing gum i love damndamn much rsenye sgtsgt sweet , korang bley rse klu tak caya . ;] tp bgus ke untuk kesihatn aku yup ?

---------------------------------------------------------

chillcool ;)

13 comments:

aainachentak said...

olalaa~dyan sudey ketagihan chew gum.aiyokk tatau!;p
aaina pown xtaula ada effect -ve or x sbb gula kan.tp kalau da gsk gg tu rs nyer xda pwOb kowt!heee

.dyanza.maya. said...

aainachentak ;
hee tuhla abes2
gsok gg tiap kali mkn
la kutt hee ;DD

wunny_hunny said...

tp mase kcik2 dlu..org kate, x elok telan chewing gum kn..hehe..kunun nnt perot akn busuk..tp chewing gum bez! sbb bile kite kunyah2 tu, nmpk cool kn? haha..agk2 bajet je~

h u n n y ' s said...

bkn bubble2 niyh xelok ke?
x ingt..tp dulu ada kecoh2 kate xhalal.
if clap la yek~

Atira. said...

saya suka!

nanti mulut bau sweet gila. :P

syakey said...

syok pe kunyah2.

tp mkn chwing gum neh tade effect kowt. huhu

Helmi Razali said...

ketagihan saya pulak, bukan kunyah. tapi picit. picit bubble wrap, biar meletup. pop pop pop. ketagih gila.

.dyanza.maya. said...

wunny_hunny ;
uhh pnah ajew tertelan
chew gum , haha
yup cool ajew ;)

h u n n y ' s ;
oh yke ? tataw plak
hll kutt skunk ;)

Atira. ;
yup dat true!
;)

syakey ;
oh tada effct?
yess! ;DD

Helmi Razali ;
haha picit yg bestt!
pop pop c(;

CikYana(",) said...

Komen 1:
sys ske coklat kck2..dlm bilik sys byk coklat..sys ltak dlm tabung:))

Komen 2:
Cik Ti ni mmg cumel..tp dia ggt kaki sys..sakit lak tue..aduhai..

Strobery.itu.aku said...

penat la mengunyah mende alah ni.haha

.dyanza.maya. said...

Strobery.itu.aku ;
hehe mmg agak penat sket la

Suffian salim said...

mengunyah dpt hilangkan stress..

.dyanza.maya. said...

yup2 ilangkan stress!
hee ;DD