Saturday, February 28, 2009

koleksi aku

aku selongkar segala barang yang aku simpan selama hari ini , haha baru aku tahu dalam diam aku kumpul macam macam bende rupe nye ngeengee .

ini sebahagian dari koleksi yang aku kumpul selama aku hidup ne la , i repeat bwu sebahagian . bnyk lagi yang aku kumpulkan macam , purse , handbeg , plastik beg haha sure korang gelakkan aku cm plastik beg i~setan , zara , lovely lace , radioaktif and etc lol .
;D

haha gincu , teddy bear , key chain , bahan mandy yg ada kat hotel sume aku kumpulkan , so macam jenis aksesori mandy hotel aku dpt tgk . bestt wut :) barang ne sume aku kumpul && tada sesiapa pown yang nak hadiahkan melaenkan mama aku belikan . LALALA ~



## uploading .... picca picca ##


sebahagian perfume yang aku kumpul ;)


ini hadiah dr kwn kwn / card raya & bufday /
surat surat chenta dr teman /

bunga / teddy bear . dalam kotak tuh bnyk lagi la aku
tak ingat && tak selongkar mne pown .


korang pown tahu aku minat kete . so koleksi kete ne
tada la bnyk mne && ade yg laen tp ayah aku simpan sebab
apetah . oh juga yoyo tuh haha dlu kan ade virus yoyo kan so aku
just kumpul sket ajew maen pown gitu gitu ajew
HOHOHO ~

aku suke kumpul tabung mcam2 jenis la tp yg ini ajew tinggal
sebab bnyk yang mama bg kat adek2 sedara aku ishh
rase nak mintak balek ajew HAHA c(;

ha sticker , mmg bnyk sungguh aku pown tataw yg
aku da kumpul bnyk sticker && penanda buku .


uyeahh ini sebahagian komik /novel / buku remaja satu tuh bwu aku
beli hehe klu dlu just bace org punye beli malas ;) oh psp / game boy
&& cube puzzle tuh bukan koleksi klu tak da bnyk da wrne wrne
koleksi psp && game boy haha xD


## wink wink ##


uyeahh kang aku upload bebanyak picca koleksi aku tak larat plak korang nak santap picca aku ne , ahaha sorry la aku mengewdix jup arini . oh tape kritik ajew la ttg barang kumpulan aku yang tak seberapa ne kan ;) tp ini bukan hobi aku . ntah aku pown tataw ne hobi aku atau x .

so korang pown sure ade koleksi tersendiri yg lebih gempak dari aku ne . so tunjuk kan la kat aku sket hehe nak jugak tgkk . LALALA ~ iskk iskk malas aku nak celoteh lagi hee itu sahaja entry kali ini goodbye ;)








25 comments:

pimppimp said...

fuyooo pelbagai ade yek?
pinjam semua komik tuhh
hahahaha ...

gades said...

you are so great darling..aku suke koleksi kamu .. :))

.dyanza.maya. said...

pimppimp ;
oh bley bley
sewa ek ? c(;

gades ;
haha suke ke ?
ala tak seberapa kutt
lalala ~~

::cHeNta_tiEha:: said...

wow!!!!!!!!!!!!!!!!
meriah nye......
ade jugak koleksi yg same ngn tieha..
hahahaaa..
sep2!
go dyannn......:D

Strobery.itu.aku said...

wowooh.suke jugak mengumpul.haha ;DD dlu2 suke kumpol komik n kreko. tapi shume da bg adek2.suke gile manga.ntah dowg campak mane ntah. suke kumpul barang kale pink jugak. dulu la..hahaha ;DD skunk ske kumpol magazines kot. CLEO wajib.*toink.toink

.dyanza.maya. said...

::cHeNta_tiEha:: -
wahhh yker tieha ?
haha sma ajew kite kan?
sep sep ;)

Strobery.itu.aku ;
bnyk jugak yup koleksi yaya
sayang la bg adek tuh hehe
uishh suke kale pink ?
hehe gud gud truskan mgumpul ;D

bulan hati said...

bnyk sungguh kolksi dier .. nak perfume satu XD

.dyanza.maya. said...

bulan hati ;
eh tabley ;pp

AFIQ'S said...

waaa besnye collection die :DD

♥ Cik Ca said...

hua... manyak gak koleksi kamoo0o darl... hikhikhik
tapena terpk lak nk kumpul sume mde tuh.. cik ca addicted kat kasut n handbag je..
klu bab koleksi tu.. 4 sure ley fight.. hikhikhik....

ley la pjam nOvel ek..
im nOvel addicted to0o..
tp mls beli... hikhikhik

syaril said...

wow byknye eh.
memang kaki ngumpul barang ni.
kalo sy lah kan lame dah men campak-campak.*budak yang tak pandai menyimpan.
hehe nak tabung satu 1
nak belajar menyimpan duit lak.
kekekeke

angkasa said...

waah sis
cun2 sumanya ouh!!
nvel tu nk try bca laa
yg ats nm cnta tu
best dak?hee

Miss SwEeTFoResT said...

hehe..dyan..banyaknyer koleksi.. kite pon rajin ngumpol dulu..skang sume da kne simpan dlm kotak kos mak kate bilik semak ngan brg2 tuh..hehehehe..

dhiaaalaraaalifeee said...

wah ! bestnye !
bnyk uhh.
suke perfume uh !nk 1?
heheheee :)

syakey said...

paper beg, plastik beg.
biase ahh tuh

kumpul jugak kat umah
XD

.dyanza.maya. said...

AFIQ's ;
haha bnyk ke sayang ?

♥ Cik Ca ;
oh tape nnty kumpul
brg2 laen taw !
hee bley bley pinjam .

syaril ;
oh bley sure menabung oke ?

angkasa ;
hee tak bace lg la sayang ;DD

Miss SwEeTFoResT ;
haha same la
mama said ; buang ajew semak
haha ;P

dhiaaalaraaalifeee ;
suke suke ;)
sile sile ambik .

syakey ;
haha ;DD tht true .

senget said...

wahh...
mau perfume same psp yep...
hahahahaha...
giler aaa..
sunggoh pelbagai...
:P

CikYana(",) said...

wah manyak nye koleksi
sis kumpul key chain..
teddy beaR
majalah2 jer..

[z@ck] said...

awak pn suke kmpul sticker ek..
sama la kite..
hehehe..
sticker sailormoon,mickey mouse..etc..

Zahari Ismail said...

gua ada simpan pistol mainan yang awek gua kasi masa gua 15 tahun dulu...gua sedih bila cite bab ne...

Atira. said...

wahh bestnya!

perfume collection tu paling best!

maira.adreanna said...

nice collections :)

maira.adreanna said...

nice collections :)

.dyanza.maya. said...

senget ;
haha yesyes
jum kumpul bersama

CikYana(",);
oh ade jugak
kumpulan sys ;D

[z@ck];
wahh sama ?
give me 5!

Zahari Ismail ;
oh kenangan indah tuhh
lalala ~~

Atira ;
yes tht true !

maira.adreanna ;
yup !

Anonymous said...

[url=http://community.bsu.edu/members/buy+online+Viagra.aspx]Viagra xr buy online cheap[/url]
[url=http://ceklansi.ru/index.php]знакомства литва[/url]
[url=http://ceklansi.ru/tegos-ru-znakomstva.php]тегос ру знакомства[/url]
[url=http://ceklansi.ru/olga-blyad.php]ольга блядь[/url]
[url=http://ceklansi.ru/odinokaya-zhenschina-zhelaet-poznakomitsya-onlayn.php]одинокая женщина желает познакомиться онлайн[/url]
[url=http://ceklansi.ru/blyadi-luganska.php]бляди луганска[/url]
[url=http://celuyou.ru/dosug-nn-ru.php]досуг нн ру[/url]
[url=http://celuyou.ru/sayt-seks-znakomstva.php]сайт секс знакомства[/url]
[url=http://celuyou.ru/poznakomtes-s-uolli-sparksom-onlayn.php]познакомьтесь с уолли спарксом онлайн[/url]
[url=http://celuyou.ru/iskusstvo-znakomstva-s-muzhchinami.php]искусство знакомства с мужчинами[/url]
[url=http://celuyou.ru/znakomstva-bez-registracii-v-novosibirske.php]знакомства без регистрации в новосибирске[/url]
[url=http://deperovero.ru/znachenie-slova-blyad.php]значение слова блядь[/url]
[url=http://deperovero.ru/prostitutki-transvestity-moskvy.php]проститутки трансвеститы москвы[/url]
[url=http://mx.deperovero.ru/ischu-devushku-dlya-seksa-molodye-let-iz-yaroslavlya.php]ищу девушку для секса молодые лет из ярославля[/url]
[url=http://mx.deperovero.ru/saund-trek-k-teleserialu-seks-v-bolshom-gorode-mr3.php]саунд-трек к телесериалу секс в большом городе мр3[/url]
[url=http://rp.deperovero.ru/deshevye-shluhi-moskvy-vyezd.php]дешевые шлюхи москвы выезд[/url]
[url=http://rp.deperovero.ru/intim-internet-znakomstva.php]интим интернет знакомства[/url]
[url=http://ss.deperovero.ru/hochu-parnya-dlya-seksa.php]хочу парня для секса[/url]
[url=http://ss.deperovero.ru/poznakomlus-s-muzhchinoy-v-ekaterinburge.php]познакомлюсь с мужчиной в екатеринбурге[/url][url=http://tt.deperovero.ru/index.php]екатеринбург интим знакомства доска[/url]
[url=http://tt.deperovero.ru/sayt-znakomstv-v-novorossiyske.php]сайт знакомств в новороссийске[/url]